За нас

Фирма СНОУМОД ДФ ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 2006г. и е наследник на фирмите ЕТ СНОУМОД (основана през 1989г.), и СНОУМОД ООД (създадена през 2001г.). От 1992г. фирмата се специализира в продажба и сервиз на принтери, копирни и мултифункционални машини, скенери, факс апарати, мултимедийни продукти, подвързващи и ламиниращи машини, маркови компютърни системи, резервни части и консумативи за тях.

В края на 2001 г. СНОУМОД става официален дилър и сервиз на търговската марка NASHUATEC за България. NASHUATEC e част от международния тим за продажби и сервиз на японския концерн RICOH Group – един от световните лидери в доставката на модерни технологии в съвременния офис, с повече от 14 милиарда долара активи и 60 000 служители из целия свят. От началото на 2006г. фирма СНОУМОД е официален дилър и сервиз на търговските марки RICOH и INFOTEC.

RICOH/ NASHUATEC/ INFOTEC предлагат следните типове машини:

RICOH са лидери в представянето на последните и най-напреднали технологии в дигиталните мултифункционални системи. Техните марки предлагат цифрови решения с достатъчен брой опции, които позволяват машините да се надграждат в зависимост от нуждите на самата организация. Това дава възможност за предоставяне на индивидуални решения за всеки клиент. Всяко решение отговаря изцяло на нуждите за обработка на хартиените документи, включително тяхната дигитализация (съхранение на компютър) и последваща обработка, съхранение и печат.

СНОУМОД предлага също продажба и поддръжка на периферните устройства на SAMSUNG, HEWLETT-PACKARD, CANON, XEROX и EPSON – лазерни принтери, мултифункционални устройства, скенери, факсове, монитори и т.н. Фирмата осигурява сервиз и консумативи за всички марки и модели машини. СНОУМОД поддържа на склад повече от 2000 позиции консумативи и резервни части за най-популярните модели устройства. Зарежда и рециклира касети за тях.

СНОУМОД е в състояние да комплектова офис оборудване, съобразено с Вашите индивидуални изисквания и желания. Фирмата предлага комплексни решения, продажби на лизинг, под наем, на база “цена на копие”, заменя съществуващата Ви техника с нова при сериозна отстъпка от цената и предлага всякаква друга форма на сътрудничество.